Leader Precision Instrument Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: L&D, MICRO- NAUWKEURIGHEID, HARDRULER
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 500-1000
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 60% - 70%
Inleiding

Opgericht in 2009, Leider Precision Instrument Co. , Ltd. Is een hi-tech onderneming die zich in R&D, productie en verkoop van optica, machines en elektronische precisie specialiseren die en het testen instrumenten meten. ons gamma omvat: video metend systeem, profielprojector die, gecoördineerde metende machine, de microscoop van de hulpmiddelmaker, microscoop, lineaire schaal en digitaal lezen, Hardheidsmeetapparaat meten, dat wijd op metrologisch, het meten, het inspecteren, het testen en omgekeerde techniekgebieden wordt gebruikt.

 

Tegen eind 2019, hebben wij 15 gemachtigde octrooien, werden 3 softwareauteursrechten geregistreerd, en meer dan tien nieuwe producten werden ontwikkeld.

 

De leider verblijft strikt door ISO9001: het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, en de producten hebben Ce-certificatie verkregen. De leider voert een volledig inspectiesysteem voor gebeëindigd allen uit - producten, die de stabiliteit en de betrouwbaarheid van productkwaliteit verzekeren.

 

Om aan de behoeften van de klant, in 2017 te voldoen, wij opstellings Micro- Nauwkeurigheidsco., Ltd, dat speciaal R&D en het produceren van CNC Video Metende Machine, de multi video metende machine van de sensor grote reis, onmiddellijke metende machine is.

 

L&D@, Hardruler @, is de Micro Accuray @ de geregistreerde handelsnamen voor onze producten die revolutionaire ontwerpen met hoogte - kwaliteit aan aantrekkelijke prijzen aanbieden. tot 2019, had de Leider meer dan 8000 reeksen van het meten van machines aan klanten in 60 landen en gebieden geleverd. Zij worden gevestigd in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Rusland, de Oekraïne, Zwitsers Polen, Oostenrijk, Servië, Turkije, de V.S., MEXICO, Brazilië, Tsjechische republiek, Japan, Korea, Maleisië, Thailand, Singapore, India, Pakistan, Sri Lanka, Nepal, Vietnam, Jordanië, Saudi-Arabië, Australië, etc.

 

U kunt van onze producten voor superioriteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid afhangen.


 

Geschiedenis

In 2009, werd de Leider gevestigd in HK door Ms.Pamela, die de stichter en de leidende directeur van Leider tot nu is

 

In 2012, Leider verplaatst hoofdkwartier naar Dongguan

 

In 2014, werd de Leider R&D gevestigd

 

In 2017, wordt de Micro- Nauwkeurigheid gevestigd in Huake-de Stad van stadsdaojiao

 

In 2018, werd het Grote videomeasurigsysteem Insight800 van de reis multisensor vrijgegeven

 

In 2019, werd de Onmiddellijke metende machine ontwikkeld

 

In 2020, Checkmaster1500-werd het reeks video metende systeem vrijgegeven

Dienst

Kwaliteitssysteem

1. Vestig het kwaliteitsbeheersysteem op ISO9001 wordt gebaseerd, verbeter kwaliteitscontrole, en zorg ervoor dat alle geëindigd - de producten dat zijn gekwalificeerd.

2. Alle machines zijn met Ce-certificatie

3. Alle machines worden geassembleerd met Lineaire nauwkeurigheid, zodat de instrumentennauwkeurigheid door hardwareassemblage en aanpassing zoveel mogelijk wordt gewaarborgd.

4. Ons bedrijf verstrekt professionele en volledige metingsoplossingen in binnen- en buitenland voor vele grote en middelgrote ondernemingen, zoals Foxconn, BOE, Xiang Torch Spark Plug Factory, de Werktuigmachinefabriek van Shenyang, enz., en het vertrouwen van klanten gewonnen!

5. Ons professioneel technisch de dienstteam is vertrouwd met het principe, de structuur, de assemblage, en software het zuiveren van het instrument, bevrijdend klanten van zorgen!

 

De naverkoopdiensten

1. Vrije professionele verrichting opleiding

2. Garantie: 18 maanden in plaats van 12 maanden.

3. Regelmatig is de verbetering van software beschikbare vrij.

4. Levenonderhoud

Ons Team

China Leader Precision Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Leader Precision Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Leader Precision Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Leader Precision Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3China Leader Precision Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4